45ste editie 27 januari - 7 februari 2016

Veelgestelde Vragen BankGiro Loterij


In de BankGiro Loterij-trekking van november maakten deelnemers kans op een IFFR-prijs: een cadeaubon voor twee tickets voor een filmvoorstelling, een borrelhap en twee consumpties, in te wisselen in het IFFR-restaurant in de Doelen. Heeft u de prijs gewonnen? Gefeliciteerd! Met de actiecode die u van de BankGiro Loterij ontving, kunt u vanaf vrijdag 16 januari 2015 op deze website een film naar keuze bestellen, en uw consumptievoucher wordt naar u thuis gestuurd. Meer vragen? Lees hieronder verder.

Wanneer is het festival?
De 44ste editie van International Film Festival Rotterdam vindt plaats van 21 januari tot en met 1 februari 2015.

Voor welke festivaldata is de bon geldig?
U kunt met de code twee tickets voor één reguliere filmvoorstelling op de festivaldagen vanaf donderdag 22 januari 2015 tot en met zaterdag 31 januari 2015 bestellen.

Wanneer is het programma bekend?
Het volledige festivalprogramma wordt bekendgemaakt op woensdag 14 januari 2015 in het IFFR Festivalmagazine bij de Volkskrant, in de festival-app voor uw tablet of mobiele telefoon en op deze website.

Wanneer kan ik online filmtickets bestellen?
Tickets bestellen kan vanaf vrijdag 16 januari 2015 om 20:00 uur via deze website.

Kan ik met de code ook naar voorstellingen buiten het reguliere programma, bijvoorbeeld bijzondere filmdagen als de Volkskrantdag op zondag 1 februari?
Nee. De code is geldig voor twee filmtickets voor één film uit het reguliere programma.

Hoe bestel ik mijn tickets online?
Tickets bestelt u vanaf 16 januari om 20:00 uur online via een persoonlijk MyIFFR-account. Deze is eenvoudig aan te maken op deze pagina. Kies rechts voor de optie 'Registreren' en vul de gevraagde gegevens in. U heeft nu een MyIFFR-account aangemaakt. Het opgegeven e-mailadres en wachtwoord gebruikt u om op deze website in te loggen met uw MyIFFR-account bij de start van de online kaartverkoop.

Bent u ingelogd, ga dan naar ons Programmaschema in het menu Festivalprogramma (dat verschijnt 14 januari online). Selecteer de gewenste film, aantal (2) en datum en klik vervolgens op 'Voeg toe'. Na het klikken op 'Afrekenen' kunt u uw code invullen onder 'Coupons'. Na afronding van de bestelling ontvangt u uw tickets direct in uw mailbox. Uw consumptiebon ontvangt u per post van de BGL.

Moet ik vooraf online bestellen of kan ik ook ter plekke mijn bon inwisselen?
Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om het festivalprogramma op woensdag 14 januari door te nemen, of te bekijken in de programmabijlage in de Volkskrant, en een bestelling te plaatsen. Dat kan vanaf vrijdag 16 januari om 20:00 uur. U kunt er ook voor kiezen niet te bestellen en uw code ter plekke aan de centrale kassa van festivalhart de Doelen in te wisselen voor filmtickets, maar hierbij geldt dat u op dat moment alleen kunt kiezen uit films waarvoor nog plaatsen beschikbaar zijn.

Waar kan ik mijn consumptievouchers inleveren?
U kunt de vouchers inwisselen bij het IFFR-restaurant in de Doelen (ingang Kruisplein). Het restaurant is tijdens het festival iedere dag geopend.

Staat uw vraag er niet bij?
Stuur een e-mail naar service@iffr.com of bel vanaf 15 januari 2015 met de helpdesk op 010-8909000.


Facebook Twitter YouTube Pinterest Instagram Google Plus Spotify