45ste editie 27 januari - 7 februari 2016

Veelgestelde Vragen over E-tickets


Wat is een e-ticket en hoe werkt het?
Na de aankoop van een of meerdere tickets op deze website ontvangt u een e-mail met daarin een link naar uw e-tickets. Na het klikken op deze link en inloggen in MyIFFR, kunt u het e-ticket downloaden. Dit e-ticket is uw toegang tot de filmvoorstelling. Print het e-ticket uit en neem het mee naar de zaal. Bij de ingang van de zaal wordt de barcode op het e-ticket gescand.

NIEUW: in 2015 zijn ook uw aangeschafte tickets in de app te vinden. Na inloggen met uw MyIFFR-account vindt u in het menu 'MyTickets' de barcodes van uw tickets, die zo dus ook vanaf uw smartphone gescand kunnen worden. Let wel: bij oudere telefoons of bij een lage schermhelderheid kunnen problemen ontstaan bij het scannen. Zet daarom de helderheid van uw beeldscherm op maximaal. De 'IFFR 2015-app' voor smartphone of tablet is vanaf woensdag 14 januari 2015 te downloaden in de iTunes Store voor iOS of via Google Play voor Android.

De unieke barcode op het e-ticket kan in alle gevallen maar één keer gebruikt worden. Dupliceren van e-tickets is daarom zinloos. Een e-ticket is alleen geldig wanneer u deze op A4-formaat heeft geprint. Houd de code scanbaar: pas op met vouwen, vuil en vocht. Als de bijlage niet automatisch opent kunt u het gratis computerprogramma Adobe Reader downloaden.

LET OP: heeft u op deze website tickets gekocht maar geen e-mail ontvangen? Controleer uw spambox. Heeft u tickets besteld met een Tiger Friends-lidmaatschap, Tiger Friends Unlimited Pas, Unlimited Pas of Tiger Discount-pas, dan ontvangt u géén e-ticket maar staan de tickets automatisch op uw pas. Heeft u tickets besteld met CJP- of studentenkorting, dan kunt u uw tickets op vertoon van uw CJP-pas of studentenkaart ophalen aan de festivalkassa in de Doelen.

Ik wil liever niet online bestellen. Kan ik dan wel tickets kopen?
Ja, u kunt tijdens het festival bij de centrale kassa in de Doelen en verschillende festivallocaties tickets kopen.

Zijn er ook (gratis) activiteiten waarvoor ik geen tickets nodig heb?
Jazeker. Via het festivalprogramma op deze website of tijdens het festival in de Daily Tiger vindt u informatie over het programma van IFFR. Hierin staan ook veel gratis activiteiten opgenomen, zoals workshops, installaties en feestjes. Het volledige programma staat vanaf woensdag 14 januari 2015 op deze website.
Facebook Twitter YouTube Pinterest Instagram Google Plus Spotify