45ste editie 27 januari - 7 februari 2016

Veelgestelde Vragen over MyIFFR


Wat is MyIFFR?

Met MyIFFR heeft u een persoonlijk account op deze website. U heeft een MyIFFR-account nodig om Tiger Friend of Tiger Friend Unlimited te worden, een Unlimited Pas of Tiger Discount te bestellen, om filmtickets te kopen of bestellingen te doen via de online shop. In de aanloop naar en tijdens het festival kunt u bovendien uw eigen festivalagenda samenstellen en deze delen met vrienden, uw online aankopen terugvinden, films aanvinken als favoriet, recensies schrijven en sterren toekennen aan films. MyIFFR is geen sociaal netwerk. Het is dus niet mogelijk om 'vrienden te worden' met andere MyIFFR-accounts.

Ik ben het wachtwoord van mijn account kwijt. Wat nu?
U kunt eenvoudig uw wachtwoord opvragen. Ga naar MyIFFR en klik op 'Wachtwoord vergeten'. Het systeem vraagt u het e-mailadres in te voeren van uw MyIFFR-account. Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail. Geen e-mail ontvangen? Controleer uw spambox.

Ik weet het e-mailadres van mijn account niet meer. Wat nu?
Klik rechtsboven op deze website op de rode link 'Inloggen' en kies vervolgens voor 'Wachtwoord vergeten'. Voer een van de mogelijke e-mailadressen in en klik op 'Wachtwoord vergeten'. Als er geen account bestaat met dit e-mailadres, verschijnt de melding 'Er is geen gebruiker met e-mailadres [...]'. Als er wel een account bestaat met het ingevoerde e-mailadres, ontvangt u een e-mail met uw inloggegevens. Geen e-mail ontvangen? Controleer uw spambox. Mocht u uw e-mailadres echt vergeten zijn, stuur dan een e-mail naar tiger@iffr.com.

LET OP: Het Tiger Friends (Unlimited)-lidmaatschap, Tiger Discount en de Unlimited Pas zijn aan een persoonlijk MyIFFR-account verbonden. Tiger Friends, Tiger Discount-houders en Unlimited Pashouders kunnen dus geen nieuw account maken met behoud van hun privileges!

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?
Log in op MyIFFR en klik op de rode link 'Account instellingen' rechtsboven. In de pop-up klikt u onderaan op de zwarte knop 'Wachtwoord aanpassen'. Hier kunt u uw wachtwoord wijzigen. Klik vervolgens op de zwarte knop 'Verander' om het nieuwe wachtwoord op te slaan.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?
Log in op MyIFFR en klik op de rode link 'Account instellingen'. In de popup klikt u op de zwarte knop 'Aanpassen'. Hier kunt u uw gegegevens aanpassen, waaronder uw e-mailadres. Voer uw nieuwe e-mailadres in en klik op 'Versturen'. Uw e-mailadres is gewijzigd. Krijgt u een foutmelding? Het is niet mogelijk om uw e-mailadres te wijzigen naar het e-mailadres van een ander, reeds bestaand account. Er kan namelijk maar één MyIFFR-account per e-mailadres bestaan.

Hoe upload of wijzig ik mijn profielfoto?
Log in op MyIFFR en klik op de rode link 'Upload pasfoto'. In de pop-up kunt u uw profielfoto uploaden of wijzigen. De foto moet beantwoorden aan de volgende eigenschappen: jpg of png, minimale afmetingen 210 x 280 pixels.

LET OP: heeft u een Tiger Friends-pas of Unlimited Pas, of bent u als vrijwilliger of als gast geaccrediteerd voor het festival? Dan dient u een profielfoto te uploaden, omdat deze gebruikt wordt voor uw pas. Zorg ervoor dat u herkenbaar in beeld bent.

Ik krijg een error bij het uploaden van mijn profielfoto. Wat nu?
Dan beantwoordt de foto waarschijnlijk niet aan de volgende eigenschappen: jpg of png, minimale afmetingen 210 x 280 pixels. Kies een andere foto of bewerk uw bestaande foto, en probeer het opnieuw.

Ik ben Tiger Friend/Tiger Discount-pashouder/Unlimited Pashouder. Kan ik met mijn eigen MyIFFR-account ook tickets bestellen voor een andere Tiger Friend/Tiger Discount-pashouder/Unlimited Pashouder?
Omdat een MyIFFR-account persoonsgebonden is, is het niet mogelijk om tickets te kopen voor andere Tiger Friends, Unlimited Pashouders of Tiger Discount-pashouders.
Facebook Twitter YouTube Pinterest Instagram Google Plus Spotify