45ste editie 27 januari - 7 februari 2016

Tiger Business Lounge


De Tiger Business Lounge, opgericht in 2004, is hét zakennetwerk van ondernemers die zich verbonden voelen met de havenstad en het filmfestival, en beide een warm hart toe dragen. Het festival is sinds de oprichting in 1972 uitgegroeid tot een van de grootste internationale evenementen in Nederland, met een bereik en uitstraling ver over de landgrenzen. De ambiance van het festival leent zich uitstekend als platform om informeel zaken te doen. Zowel met elkaar als met eigen relaties die van harte welkom zijn op de jaarlijkse exclusieve TBL Avond op de eerste donderdag van het festival.

Behalve uitnodigingen voor premières, exclusieve diners en (uiteraard) vrijkaarten voor de bijzondere films die op IFFR te zien zijn, worden er gedurende het jaar diverse evenementen georganiseerd. Lidmaatschap van de TBL betekent het aangaan van een duurzame relatie met IFFR. Het festival betrekt de leden bij de ontwikkeling van haar programma, en organiseert voor haar o.a. als eerste uit een exclusieve previewavond. Daarnaast geeft IFFR een aantal handvatten op het terrein van imago-ondersteuning, relatiemarketing en corporate communicatie.

'Het filmfestival is een plek om vriendschappen te vieren en zakelijke contacten te verdiepen. In de levendige, gastvrije ambiance die het festival ademt, kunnen ondernemers met hun zakenrelaties films uit alle delen van de wereld bezoeken. Het IFFR biedt de unieke gelegenheid om in een typisch Rotterdamse sfeer een buitenlandse zakenpartner mee te nemen naar een film uit zijn of haar land. Wat is een betere manier om de spreekwoordelijke cultuur verschillen in het internationale zakenverkeer te overbruggen?'

Ahmed Aboutaleb
Burgemeester van Rotterdam, Ambassadeur van de Tiger Business Lounge
Facebook Twitter YouTube Pinterest Instagram Google Plus Spotify